dijous, 10 de setembre del 2009

Una nova veu en la cultura: A Viva Veu, cicle de concerts i mitjà de comuniació



Ahir, 09/09/09 va nèixer el blog d'A Viva Veu, fruit de la evolució lògica del Cicle de concerts A Viva Veu que l'Eduard Gras, l'Andrea Valverde i un servidor portem programant des de fa vora 3 mesos.

Estem molt contents de veure com el nostre treball finalment ha pres forma. El blog, de moment, es troba en fase beta. Li falten moltes coses, però de moment ja s'hi poden llegir els primers posts. Un d'ells és el d'Anímic en 3 MPX, un nou concepte en crítica de concerts inspirat en el blog Rock Around The Phone, i l'altre de Robert Cappa, de la Judith, una nova col·laboradora que, juntament al Víctor Pascual i el Xavi Arnaiz, ens ajudaran a tirar endavant el blog.

No cal oblidar tampoc els responsables del disseny. D'una banda la Vanessa Millet, que és qui ha dissenyat els cartells del cicle, fins a data d'avui i el logotip, sobre el qual l'Ariadna Guiteras, ha creat la imatge gràfica del blog!

A tots, moltes gràcies i endavant! Tenim moltes ganes de que això surti bé, esperem que A Viva Veu s'estableixi com un dels mitjans culturals, en català, de referència.

1 comentari:

Alexandra C ha dit...

Ole, ole i Ole! Vane que ereh una artista!!! :)