dimarts, 7 d’abril del 2009

Mai a la Vida presenta: El Petit de Cal Eril



Mai a la Vida presenta: El Petit de Cal Eril en directe, el pròxim dissabte 11 d'Abril al bar Heliogàbal de Gràcia. Després del concert, sessió a càrrec dels Mai a la Vida dj's, on un servidor punxarà temes d'avui i de sempre.

El Petit del Cal Eril és un grup del qual en sentireu a parlar, i força. El seu so fa evident el que ve ensumant-se de fa una temporada. Per fí, la música en català recupera l'esperit creatiu que va abandonar l'escena a l'entrada dels anys 90. De nou es retroba l'esperit avantguardista que tant va predominar fins a ben entrada dels setanta.
El Petit del Cal Eril són de Guisona. Així doncs, s'estableixen com el primer grup de la nova hornada de bandes que surt de les comarques de Lleida. Tot i això, cal esmentar que nomès en Joan és de Guisona, la resta de membres són d'altres comarques.
La seva música dilueix la frontera existent entre el pop, el folk i la música psiquedèlica. Tot gràcies a les atmosferes electròniques, els corus infantils i l'ús d'instruments senzills com ara el xil·lòfon, la melòdica, o d'altres una mica més complexos com samplers, caixes de ritme, pedaleres, etc.

Si voleu conèixer una mica més a fons aquest artista tant singular, podeu dirigir-vos al Mai a la Vida, on l'Eduard Gras, l'Andrea Valverde i un servidor el vam entrevistar. Al final hi podreu escoltar 'Tantes Figues', cançó del nou disc.

suposo que no cal dir que no us perdeu el concert....