diumenge, 20 de febrer del 2011

A Viva Veu dj's @Switch Bar, 19-II-2011



M'encanta punxar al Switch Bar, és el que anteriorment es deia Gusto. Quan vaig arribar a Barcelona, ara fa gairebé 9 anys sempre sentia que auquest bar, a l'interior hi tenia una platja, amb sorra i demés. Diria que sí que és cert, que hi havia una platja. Tot i això jo no la vaig arribar a veure mai.

Quan es deia Gusto, el bar era pintat tot vermell per dins, i hi havia moltes il·lustracions del Lolo i Freak Club. M'encantava aquell bar perquè s'hi respirava un ambient molt agradable, i per mi, aleshores que arribava de Lleida, era tot un descobriment i un contacte sens dubte insòlit fins aleshores amb el que podia ser, d'alguna manera o una altra, l'underground barcelonès.

Fa un temps van canviar d'amos, i els nous van tapar les parets vermelles amb un paper de paret blanc amb motius negres. Tot i això, si vas al vàter encara hi ha les parets pintades de vermell amb els dibuixos dels ninotets amb serrell de Lolo i Freak Club.

Quan ens conviden a punxar a aquell bar sempre intentem buscar a la maleta els temes més extranys ja que és una bona oportunitat perquè l'ambient s'ho mereix...electrònica abstracta, synth-pop i altres temes que ningú s'atreviria a punxar enlloc però que allà hi sonen molt bé...


Neu! – Fur Immer

Pink Floyd – Arnold Layne

Julian Lynch – Rancher

Avey Tare – Umbrellas

Tokimonsta- Look-a-like

Section 25 – Looking from the Hill Top

Javi P3z Orquestra – Never mind the bollos

Coki – Ransom

Gold Panda – You

Four Tet & Burial – Moth

BFlecha – Ceja de Carnival

The Stone Roses Remixes – Rabbit In The Moon – I wanna be adored

Neon Indian – Should Take Acid With You

El Guincho – Soca Eclipse

Blank Dogs – No Compass

Prisma en Llamas – HMS

James Blake – Limit To Your Love

Ariel Pink’s Haunted Graffiti – Bright Lies blue skies

Wild Nothing – Live in Dreams

Woods – Military Madness

Postal Service – We will become silouettes