dimarts, 14 de setembre del 2010

Ariel Pink's Haunted Grafitti

És, sens dubte, un dels millors músics de l'escena internacional i enguany s'ha tret de la màniga un del que, altre cop sens dubte, serà un dels discos de l'any: Before Today (4AD, 2010), convina a la perfecció dosis de pop, psicodèlia, new wave i textures d'altres estils en baixa qualitat que músics contemporanis han adaptat sota els paràmetres d'un nou gènere que sembla que en aquests dos últims anys ha calat força entre grups nordamericans de la costa Oest. Em refereixo al glo-fi, Chill-wave, Balearic, o com sigui que li vulgueu dir.

Resulta que avui, a l'obrir l'ordinador i connectar-me al facebook, he vist una conversa derivada del vídeo "Bright Lie Blue Skies" que va penjar anit en Coco. He descobert que aquesta cançó era una versió d'un grup dels seixanta anomenat The Rising Storm, i jo no ho sabia. En Coco, però, sembla que tampoc ho sabia. Tot i això ell pensava que la cançó d'Ariel Pink era d'un altre grup, The Ramrods. Definitivament, si escolteu les cançons veureu que efectivament el tema és de Rising Storms i no de Ramrods. Sigui com sigui, totes les cançons són increïbles, per això us poso les tres, i el vídeoclip d'Ariel Pink tampoc té desperdici.

Un tros de tema amb totes les de la llei!





2 comentaris:

Dua ha dit...

Jo després del tros de tema del House Arrest que és "Every Night I Die at Miyagis" m'espero qualsevol genialitat d'aquest bon senyor. Vaig a fer una ullada als vídeos!

Arnau Sabaté ha dit...

Son boníssims! Aquest tio és enorme!!!