dimarts, 28 de juliol del 2009

Frontón Sessions


Des del Frontón vam gravar moltes entrevistes. Gairebé totes acompanyades d'acústics que interpretaven els artistes amb guitarres i altres instruments. En nèixer la idea, les espectatives eren molt elevades. Les ganes que hi haviem posat feien imaginar-nos un recopilatori com els que, en el seu moment, John Peel editava i repartia per arreu del món. Somniavem que algun dia, una primera edició de les Frontón Sessions cotitzès a l'alça en mans d'algun col·leccionista de discs que haguès trobat un dels pocs exemplars en una cubeta de qualsevol fira del disc.

Els estudis que ScannerFM té al carrer Vigatans són dins d'un antic Frontón. L'arquitectura del lloc concebeix una curiosa sala, de sostre elevat, parquet i altura variable. L'acústica del lloc és curiosa. Si més no, això és el que ens deien els músics que hi venien a tocar. Els hi agradava com quedaven les cançons per la reverb que assolia el so.

Guardo molt bon record d'acústics com els de Guillamino, Suma, Lions Constellation, Senior i El Cor Brutal, El Gos Binari...

Us els podeu descarregar aquí:

http://rapidshare.com/files/258720386/Fronton_Sessions_1.rar
http://rapidshare.com/files/258720725/Fronton_Sessions_2.rar