dimecres, 7 de gener del 2009

Indiespot mola!

Indiespot s'està situant com una de les webs musicals de referència d'aquest país. La raó és clara, ho fan bé, escriuen amb humor, tracten temàtica de criteri i també parlen molt sobre Coldplay, The Killers i Vetusta Morla, fet que els hi aporta -segons ells- moltíssim tràfic.
Un tema que m'agradaria destacar és la força que està prenent la comunitat blogger dins el món de la cultura i la crítica musical, en concret. El nou periodisme s'està forjant arran del fenòmen blog. Però d'això ja en parlarem més endavant.
De ben segur que la coneixeu i sinó, doncs aquest post espero que serveixi com a escusa per que la visiteu. Una altra raó que els que esteu aquí haurieu de seguir per tal de visitar la web és per que avui han publicat una prèvia que els hi vaig passar jo. La prèvia en qüestió és sobre l'andalús Antonio Luque, alma mater del projecte Sr. Chinarro que aquest proper 9 de Gener tocarà a l'Apolo. Doncs això, ens hi veiem!

1 comentari:

marmota ha dit...

Tu sí que moles, je!

Estava fent recerca per subscriure'm al teu altre blog però he vist que aquest tb està actiu, així que em subscric als dos ;)

Moltes gràcies tio! :)