dimecres, 23 de juny del 2010

Disculpes, si fa falta...

EDIT:

Demano disculpes per haver citat BCNCultura.cat com a bloc de l'ajuntament de l'Ajuntament de Barcelona. Vaig confondre-ho amb http://barcelonacultura.com, que sí que és un canal cultural de l'Ajuntament de Barcelona. Per tant BCNCultura.cat no té cap relació amb l'àmbit institucional.


Veig que el meu anterior post ha generat força polèmica, tanta que a hores d'ara ja hi ha 9 comentaris (2 dels quals han estat suprimits, d'acord...), rècord històric tractant-se del meu bloc, on com a molt hi entren de tant en tant espies japonesos a deixar comentaris sobre posts de Los Planetas.

No voldria crear enemics, i per això intentaré justificar-me, a mesura de lo possible. La clau de la polèmica rau en que a l'anterior post citava que al Premi Blocs Catalunya, on A Viva Veu es presenta com a candidat al premi, hi ha blocs que reben suport institucional, fet innegable veient candidatures com la del bloc del programa de la televisió pública catalana, Ànima.

En cap cas he criticat, ni el suport institucional, ni he volgut ficar dins el mateix "sac institucional" la resta de blocs que citava com a exemples de candidatures amb les quals A Viva Veu està competint. Donat que hi pot haver hagut font de polèmica en l'expressió i tó utilitzat, demanaré disculpes, si fa falta, a la resta de blocs que citava, que eren Cine.cat, el bloc d'Àlex Solà i Valentí Sanjuán, i el del periodísta i fotògraf Xavi Mercadé, Rockviu.

Veig que el fet de no ser un bon comunicador m'ha traït de valent, creant una estúpida i innecessària discussió malentesa per twitter, així com alguns comentaris inoportuns, i fins i tot desapropiats, tant per twitter, com pels comentaris de l'anterior post.

Espero que tingueu fe, i accepteu disculpes si us heu sentit ofesos. No ha estat, en absolut, la meva intenció.

Bona revetlla de Sant Joan.

1 comentari:

cine.cat ha dit...

iépala! no cal cap discupa. Ni 'demissió' :) del que es tracta és de fer una bona feina a la xarxa i vosaltres, sens dubte, la feu! De debò, moltes felicitats per l'A Viva Veu.