dimecres, 25 de març del 2009

Bombón Mallorquín



Aquest és el nom que Joan Miquel Oliver Ripoll ha escollit per titular el seu quart treball. Sí, sí, quart treball. La pàgina de viquipèdia diu que el seu primer disc s'anomena Drogueria Esperança - Odissea 30 000. Disc del qual en desconec la procedència, mai n'havia sentit a parlar. Però me n'assabentaré.
M'han dit que el nou disc, segurament, ja es pot trobar a l'Espai Mallorca (Recordar comprar disc quan cobri...). Surfistes a Càmera Lenta (Discmedi, 2005) és una obra magna i el single Sa Núvia Morta + Hansel i Gretel (2007) és un disc exponencial. La raó per la qual recorro a aquesta paraula per definir el disc, és senzilla. La progressió en la que ha evolucionat el meu gust cap aquest single ha estat exponencial. Ara mateix, Sa Núvia Morta em sembla un tema increïble.

Gràcies al Twitter, he trobat un vídeo que m'agradaria compartir amb vosaltres. És d'un tema que apareixerà al disc Bombón Mallorquín i que, per cert, inclourà un llibret escrit pel mateix Oliver on recorrera a la seva vida. Tot apunta que aquest serà un disc bastant personal i introspectiu, amb constants viatges a la infantesa. Jo us deixo amb Oliver Lego, un tema de corda i ritme tribal que res té a veure amb el que fins ara ens havia ofert.


2 comentaris:

Eduard Gras ha dit...

Sa núvia morta és la millor cançó de l'Oliver.

Arnau Sabaté ha dit...

no! La millor de totes és Foto